Telephone: +0800 123 4567
+0800 123 4567
 

O NAMA

VIZIJA

Mašinska izrada cementnih glazura, svih podnih izolacija i izrada industrijskih podova. Firma je osnovana 2000. godine i od tada aktivno radi na prostorima BiH.
Biti vodeće preduzeće u izgradnji objekata  na području BiH, zasnovana na načelima poslovne izvrsnosti, a zahvaljujući posebnim znanjima i vještinama naših zaposlenika, dugogodišnjom tradicijom i pouzdanošću biti strateški partner od povjerenja.

MISIJA

Izvođenje građevinskih radova u niskogradnji kroz razvijanje i održavanje poslovnih odnosa s domaćim partnerima, vodeći računa da temeljna načela našeg djelovanja budu zasnovana na etičkom poslovanju, zaštiti i sigurnosti na radu, očuvanju okoliša te da kroz održivi razvoj doprinosimo gospodarskom napretku cjelokupne zajednice.

CILJEVI

Prilikom definiranja cilja, postavili smo si sljedeće kriterije: kvaliteta usluga, složan timski rad, ekološka osviještenost, fleksibilnost na oscilirajućem tržištu, zadovoljni investitori. Stalnom edukacijom i uvođenjem najnovijih znanja u organizaciju rada i tehnologiju građenja te osiguranjem potrebne mehanizacije pridonijeti da Božić MMM odrađuje i najzahtjevnije poslovne izazove.